De Tandarts Nijmegen

Leo vegas casino

Welkom op detandartsnijmegen.nl waar we u voorzien van alle informatie die u nodig hebt voor uw consult. De Tandarts Nijmegen is een organisatie die bestaat uit verscheidene tandartsen met verschillende specialiteiten die gericht zijn op mondzorg. Wij zorgen ervoor dat u na uw bezoek aan onze tandartspraktijk weer met een mooie, stralende en gezonde glimlach naar huis keert. Voor ons staat uw tevredenheid voorop waarvoor we alle mondzorg disciplines onder een dak hebben gezet zodat elke tandheelkundige problematiek door ons ter plekke kan worden opgelost. We doen eerst samen met u een onderzoek om te bekijken wat het probleem is en geven u daarna een aantal voorstellen om dezeop te lossen. We pakken het zo duidelijk mogelijk voor u aan zodat u een goed begrip krijgt wat de behandeling inhoud en in welke stappen we het probleem voor u gaan oplossen. Na de behandeling in onze praktijk wordt u tevens uitgenodigd voor de nazorg van uw gebit zodat we zeker kunnen zijn dat u er tevreden over bent.

 

Uw eerste consult

Tijdens uw eerste consult bekijken we samen met u wat de klachten zijn tevens maken we een aantal röntgenfoto´s van uw gebit zodat we eventuele verborgen gebitsproblemen kunnen vaststellen. Daarna bespreken we met u wat de mogelijkheden zijn om uw gebit weer in orden te brengen zodat u weer vol vertrouwen kunt glimlachen. Voordat we uw gebit nakijken dient u dan wel eerst even een vragenlijst in te vullen met een aantal gegevens over uw gezondheid en de medicijnen die u op dat moment inneemt en u op een efficiënte wijze te kunnen behandelen.

Wat als u niet tevreden bent?

Wij zetten ons 100% in om er voor te zorgen dat u tevreden bent over welke behandeling dan ook. Mocht het echter zijn dat dit niet het geval is dan krijgt u van ons een nieuwe behandeling totdat u tevreden bent ofwel de kosten van de behandeling worden door ons vergoed. Het is voor ons van groot belang dat al onze patiënten tevreden en met een stralende glimlach onze praktijk verlaten.